Dari rood - Ongekookt / gedroogd

€4,95
Beschikbaarheid: Op voorraad (94)
Levertijd: 1-2 werkdagen

Dari Rood - Gedroogd / ongekookte partikels

Dari Rood is vergelijkbaar met hennep en boekweit, echter geeft Dari een sterkere en aparte geur af.  Wanneer Dari Rood en Dari Wit met elkaar gemend worden geeft dit een extra visuele aantrekkingskracht op de karper.

Let op: Dari Rood wordt wit-oranje tijdens het koken

 

  • Verkrijgbaar per 2kg of per 5kg.

 

Kookadvies:

Dari Rood dient eerst geweekt te worden in voldoende water.  Dit is onder andere nodig omdat het zal uitzetten. Zet het minimaal 24 uur in de week, eventueel in lauw water om het proces te versnellen.  Kook het ongeveer 20 minuten.  Zet vervolgens de Dari in het kookvocht weg om het proces door te laten gaan.  Zorg er wel voor dat je voor het koken voldoende water hebt (maar ook niet teveel) , omdat de Dari tijdens het koken nog gaat uitzetten.

 

Over Dari Rood

Rode Dari komt oorspronkelijk uit China, Soedan, Kenia en India en Frankrijk,. Dari bevat veel koolhydraten met een laag vetgehalte en een gunstig aminozuurpatroon voor de opbouw van weefsel en organen. 

Dari Rood wordt wit na het koken

Dari Rood is zeer geschikt in de zomerperiode wanneer de vissen actief zijn. Dari Rood wordt ook veel gebruikt als voer voor grote vogels zoals grote parkieten en papegaaien, in een mengverhouding van 3-5% door het basisvoer.

 

Geen zin om te koken?

Kant & Klare partikels, geleverd vanuit de vriezer: inhoud: 1000cc (ca 1kg)

 

De voordelen op een rijtje:

  • Zeer voordelig!
  • Geen conserveringsmiddelen
  • Kant & Klaar
  • Geleverd vanuit de vriezer
  • Ideaal voor een dagje vissen of om te voeren.

 


Bekijk nu

 

Winkel & Afhaalpunten

Liever persoonlijk contact of wilt u graag een goed advies op basis? Kom dan snel langs in onze winkel of maak een afspraak bij een van onze afhaalpunten.

| Kees

Niet duur, mooi spul!

5 sterren op basis van 1 beoordelingen