Betaalmethoden

 

Betalen met Ideal

Voor klanten die betalen vanaf een bank met iDEAL bieden wij de mogelijkheid om direct na het bestellen met iDEAL de betaling af te ronden. Voor een betaling met iDEAL rekenen wij geen kosten. Ook krijgt u uw bestelling via deze betaalmethode binnen 2 werkdagen in huis. Betalen met iDEAL is nu mogelijk met de meeste banken. Na het plaatsen van uw bestelling krijgt u een link naar de aparte hoog beveiligde betaalomgeving. Daar dient u de aangegeven stappen te volgen.

 

Betalen met Bancontact / Mister Cash

Bancontact / Mister Cash is de betaalmethode die het mogelijk maakt om in België direct online te betalen via de online betaalsystemen van de grootste Belgische banken.

 

Betalen via Paypal

Ook kunt u nu veilig betalen via Paypal.Uw gegevens worden niet in ons systeem opgeslagen. Na het plaatsen van uw bestelling krijgt u een link naar de aparte hoog beveiligde betaalomgeving. Daar dient u de aangegeven stappen te volgen.

 

Betalen d.m.v een overboeking

Bij vooraf betalen dient u het totaalbedrag van uw bestelling over te maken op Rabo: NL80RABO0116052228 t.n.v Idzenga Hengelsport te Makkum onder vermelding van uw factuurnummer, postcode en huisnummer. Wij verzoeken u vriendelijk het factuurnummer niet te vergeten tijdens uw overboeking. Dit is voor ons een belangrijk gegeven.

Bij betaling vanuit buitenlandse rekeningen is de IBAN code: nl80rabo0116052228. De BIC code van Rabobank Nederland is: RABONL2U. U dient alle kosten in het buitenland voor de overboeking op u te nemen. Dit kunt u aangeven bij uw bank.