Boekweit - Kant & Klaar - 1000cc

€2,95
Levertijd: 1-2 werkdagen

Boekweit - 1000cc Freezerbaits - Kant & Klaar

Karper is verzot op boekweit. Het heeft wel wat van hennep, echter is de vorm driehoekig en de geur is anders. Na het koken worden de witte zaadjes zichtbaar en is het daardoor visueel aantrekkelijk voor de vis!

*verkrijgbaar in 1000cc 1liter (bak) en 5000cc 5 liter (geleverd in zak).

* kiest u voor de 5 liter houd dan rekening met een iets langere levertijd, de 5 liter wordt vers bereid voor u. Wij weken 24 uur laten het een dag afkoelen en vriezen het in +/- 24 uur dus uw bestelling wordt +/-  3 dagen na bestelling uitgeleverd.
De liter bakken zijn per direct leverbaar (afhankelijk van de drukte, mocht het iets langer duren nemen wij contact met u op)

 


Kenmerken van de Kant & Klare Boekweit

 

  • Wordt geleverd vanuit de vriezer
  • Geen conserveringsmiddelen
  • Kant & Klaar
  • Zeer voordelig
  • Inhoud: Circa 1kg | 1000cc 

 

Niet voor menselijke consumptie. Aanvullend diervoeder voor vissen. Target specimen; In het wild levende karpers.

 

Het aanleggen van een voerstek
 

Voordat je een voerstek gaat opbouwen, zijn er een paar punten waar je rekening mee moet houden.

  1. Waar ga je vissen? In een plas, kanaal, put, rivier of polder?
  2. Is het een nieuwe visstek of wordt er al veel gevist ?
  3. Hoe groot is de bezetting van de vis op het water?
  4. En in welke maanden van het jaar wil je vissen, want je zit ook met watertemperatuur die verschillen.

Als je de stekkeuze voor je zelf hebt gemaakt en je weet genoeg over het water waar je in gaat vissen, kun je gaan voeren. Als je in de zomermaanden een voerplek maakt op een nieuwe stek, dan voer je met partikels.

Lees hier het volledige artikel>>

 

Over Boekweit

Boekweit (Fagopyrum esculentum) is een plant uit de duizendknoopfamilie (Polygonaceae). Boekweit is een eenjarige plant met een holle rechtopgaande, zich meermalen vertakkende, rode stengel. De bladeren zijn driehoekig tot hartvormig en bevinden zich verspreid op de knopen. De bloei begint al in een jong stadium, soms al na zes weken, en gaat dan vijfentwintig tot dertig dagen door.

Karper is verzot op boekweit

Het eetbare zaad zit aan dunne steeltjes die in rijpe toestand makkelijk loslaten. Het heeft een meel- en eiwitrijke inhoud, overeenkomend met die van klaver. Bij het bewaren moet het zaad droog zijn want het schimmelt gemakkelijk. Eén kilo zaad bevat ± 45.000 zaden!

De vorm van het boekweitzaad komt sterk overeen met die van beukennootjes, al zijn ze beduidend kleiner, ongeveer 6 mm lang. Het zaad kan tot meel worden gemalen, hoewel boekweit beslist geen graan is. Boekweit is een ‘pseudograan’: de zaden, het meel en alle andere afgeleide producten van boekweit bevatten geen gluten. Boekweitmeel bevat veel magnesium, kalium en fosfor. Het is voedzaam en licht verteerbaar. Tegenwoordig wordt het ook geteeld voor de geneeskunde, aldus Wikipedia .

 

Winkel & Afhaalpunten

Liever persoonlijk contact of wilt u graag een goed advies op basis? Kom dan snel langs in onze winkel of maak een afspraak bij een van onze afhaalpunten.

Verzending:

Dit betreft een diepvriesproduct.
Wij doen ons uiterste best om het product zo vers en koel mogelijk bij u te bezorgen, als door een fout van de vervoerder, extreme drukte bij de vervoerder of als u niet thuis bent om het pakket in ontvangst te nemen, het pakket daardoor langer onderweg is dan normaal kunnen wij niet aansprakelijk worden gesteld voor de kwaliteit van het bestelde product. 

| Terence

Mooi aasje! Niet eerder van gehoord, maar in de winkel werd ik erdoor geadviseerd door Ids. Eigenaar weet waar hij over praat!

5 sterren op basis van 1 beoordelingen