Sinds het begin van het boilie tijdperk is Garlic oftewel knoflook een van de beste vangers gebleken. Karpers ruiken de knoflook van grote afstanden. Dat is een van de redenen waarom de Red Garlic zo goed inzetbaar is op kanalen en absoluut niet mag ontbreken bij het voorvoeren! De Red Garlic laat zich fenomenaal uitwasemen, waardoor de geur door alle waterlagen verspreid wordt.

Uit vele teamsessies van de BFM teamleden is gebleken dat de Red Garlic vooral goed presteert op kanalen en in de poldersloten. Dit kregen we vervolgens ook bevestigd door de vele foto’ s en verhalen van onze klanten. Op vijvers en afgesloten watertjes waren de vangsten op de Scopex Twist en de Sweet Tutti  beter dan de Red Garlic. Waarschijnlijk komt dit door een ander eetpatroon, voedsel-aanbod en de variatie aan vissers. Wellicht komt het doordat het water op afgesloten wateren minder in beweging is, de knoflook-geur te sterk aanwezig is ? Wie zal het zeggen!?

De Red Garlic is in eerste instantie een all-season boilie, maar hij komt het beste tot zijn recht bij een watertemperatuur van 12 graden of hoger.

Natuurlijk zitten er grote verschillen in de vangsten per water. Dit ligt voor het grootste gedeelte aan het type water, het (natuurlijke) voedselaanbod en de hoogte van dressuur op het water.

Ga je karpervissen op een kanaal? Zet dan de Red Garlic boilie maar in!

Geïnteresseerd in de BFM Red Garlic boilie? Bekijk of bestel hem hier 

 

Over de BFM Red Garlic boilie:

 • Wordt gedraaid in de fabriek van MartinSB
 • Is GEEN freelabel en wordt gedraaid op eigen recept.
 • Een eerlijk en kwalitatief aas!
 • Ingrediënten:
  Ruw eiwit 18.6%, Ruw vet 6.5%, Ruw as 4.1%, Ruwe celstof 2.5%,
  Natrium 0.74%.Samenstelling; Gemalen mais,Soja,Griesmeel,Ei-producten.
  Toevoegingsmiddelen; Tarwezemelen, Zout, Knoflookpoeder, Knoflook aroma 2.5mg/kg.
 • WHAT YOU SEE IS WHAT YOU GET!

 

Goede vangsten toegewenst!
Het BFM team